ETIKETTSKRIVARE

Etikettskrivare från Zebra, Citizen och Dymo – vilken passar din verksamhets behov bäst?

Med en etikettskrivare kan du komma i princip hur långt som helst, oavsett om du är en e-handlare som skriver ut transport- och fraktetiketter eller om behovet är att sköta märkning på lager.

Vi vet precis som du hur viktigt det är att ha en etikettskrivare som fungerar utmärkt! Det finns tusentals olika etikett- och taggmaterial tillgängliga – var och en med sina egna uppsättningar med funktioner som påverkar hållbarhet och skrivarprestanda. För att säkerställa att dina etiketter matchar dina behov har våra materialvetenskapsexperter förprovat, valt och certifierat de högsta prestandamärknings- och etikettmaterialen. Det säkerställer både hållbart tryck och minimalt skrivarslitage. 

Vi har etikettskrivare från både Zebra, Citizen och Dymo. Zebra är världsledande på skrivare för fraktsedlar och andra etiketter. Zebras etikettskrivare förenklar och rationaliserar märkningsprocesser för industrier och företag. Det gör även Citizen som har några av de bästa etikettskrivarna i klassen när det gäller prestanda och hållbarhet. Skrivarmekanismen är gjord i metall, vilket garanterar hållbarhet år efter år, medan HI-Lift design gör det extra enkelt att byta etiketter – även för dig som upplever moment som dessa krångliga. Med Dymo kan man skriva ut dubbla etiketter samtidigt, eller olika typer av etiketter eftersom den har plats för två rullar och kan skriva ut på båda. 

Vi har stenkoll på de olika varumärken och etikettskrivarna och vet vilken som kan passa din verksamhets behov bäst.

Kontakta våra säljare

Andreas Funevik

Andreas Funevik

Affärsutvecklare


0522-26 19 94
E andreas@utecab.se

Christoffer Sandefalk

Christoffer Sandefalk

Affärsutvecklare


0522-26 19 95
E christoffer@utecab.se

Roine Lundh

Roine Lundh

Affärsutvecklare


0522-26 19 91
E roine@utecab.se

Mathias Lindell

Mathias Lindell

Affärsutvecklare


0522-26 19 90
0708-75 33 33
E mathias@utecab.se