UTEC är experter på enkla och säkra videomöten

Du får tekniken som ger dig rätt verktyg för att samarbeta och dela information oberoende av var du är. Varje dag sker en mängd olika typer av möten där alla är unika och har olika förutsättningar, syfte och deltagare. Vi har en lösning för alla.

På dina villkor.
Mac eller PC.

Våra möteslösningar är plattformsoberoende. Du kan använda olika programvaror som Skype for Business, Microsoft Teams eller det ni använder idag. Det spelar ingen roll vilken dator eller operativsystem – anslut trådlöst eller med USB-C och du får ström, nätverk samt ljud och bild i en sladd.

Dator HP

Vill du veta mer?

Planera ditt mötesrum med skärm och komplett videoutrustning fr. 595:-/mån

Våra lösningar fungerar självklart med de vanligaste videomötesplattformarna som StarLeaf, Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Skype for Business eller det ni använder idag.

Skärm

Välj en skärm som är anpassad till rummets storlek och ändamål. Med en interaktiv touchskärm kan du skissa och skriva direkt på skärmen.

Mikrofon

Att välja rätt mikrofon är viktigt. Vi hjälper dig att hitta rätt mikrofon som tar upp ljudet från alla mötesdeltagare oavsett var de befinner sig i rummet.

Kamera

Ett litet samtalsrum eller större konferensrum behöver olika kameror. Vi hjälper er att välja rätt kamera som är anpassad efter rummets storlek.

Högtalare

I vissa möten vill du spela upp en film, i andra möten kopplar du upp ett videomöte. Oavsett typ av möte är ljudet en viktigt del av mötesupplevelsen.

Mötesrumspaket.

Med våra kombinerade produkter i en valfri paketering löser vi dina utmaningar när det kommer till snabba och enkla videomöten.

Small – för det mindre mötesrummet

  • Sharp 55″ 4K skärm
  • Poly Studio soundbar med inbyggd kamera, mikrofon och monoljud

Medium – för det mellanstora mötesrummet

  • Sharp 65″ 4K skärm
  • Poly Studio PX30 soundbar med inbyggd pan- och tiltkamera i 4K, mikrofon och stereoljud

Large – för det stora mötesrummet

  • Sharp 86″ 4K skärm
  • Poly Studio PX50 soundbar med inbyggd pan- och tiltkamera i 4K, mikrofon och stereoljud
  • 8″ touchskärm