KASSA & BETALNINGSSYSTEM

Vi hjälper dig hitta rätt

Vi vet att ingen verksamhet är den andra lik, därför skräddarsyr vi system för att hitta en lösning som är anpassad efter er verksamhets behov. Både till den enskilda handlaren och den större kedjan. Detaljhandeln förändras ständigt, både i butik och online, och kundernas krav skiftar allt snabbare. Vårt mål är att skapa betallösningar som hjälper våra kunder att växa oavsett bransch.

Våra kortterminaler är enkla att integrera med ditt kassasystem, uppfyller den senaste säkerhetsstandarden och hanterar alla de vanligaste betalsätten. Vi ger snabb hjälp precis när du behöver den. Alla våra kunder med PC-kassa erbjuder vi dessutom support 365 dagar om året. Oavsett vad du säljer, i vilken kanal och till vilka kunder så kan du göra dina betalningar bättre och smidigare. Vi på UTEC hjälper dig gärna!

Lösningar för caféer

Om du driver ett café och vill jobba flexibelt och samtidigt få översikt över verksamheten bör du ha en lättanvänd och säker kassa som är anpassad till din bransch. Dina gäster förväntar sig mer är gott kaffe och färska bullar – de vill betala snabbt och med flera olika alternativ. Kassan du arbetar med ska tåla hårda tag med spill och kladdiga fingrar.

Lösningar för butiker och detaljhandel

Välj en betallösning som har funktioner speciellt för butik och retail ger dig kontroll på försäljning, leveranser och statistik. Det gäller för alla typer av butiker – små säsongsöppna affärer till kedjor och dygnet runt öppna butiker. Med rätt utrustning kommer det att vara lättare för dig att planera och redovisa.

Lösningar för restaurang

Gemensamt för alla typer av restauranger är att det är gästerna, maten och servicen som är i fokus. Du vill presentera menyer på ett inbjudande sätt och bordsbokningen och kommunikation mellan servispersonalen och personalen i kök och bar måste fungera så smidigt som möjligt. Du måste helt enkelt ha rätt utrustning för att lyckas.

Arbetar du i restaurangbranschen behöver du en kassalösning som är anpassad för din verksamhet och är tålig, säker och snabb. Du ska välja de mjukvaror du behöver till din betallösning för att hantera bordsbokning, statistik och bokföring med syfta att du ska få bättre överblick över din verksamhet och kunna planera.

Med Worldline som betaltjänstleverantör blir alla betalningar enkla

Vi erbjuder betalkortslösningar via samarbete med Worldline och har ett heltäckande utbud med betalningslösningar till alla typer av branscher.

Worldline erbjuder korterminaler och inlösenavtal för dina unika behov. Vi erbjuder smarta paketlösningar med allt du behöver, från kortterminal till kortinlösen, för snabba och smidiga betalningar.

Våra betaltjänster gör det enkelt att erbjuda precis de betalmetoder som dina kunder efterfrågar. Med oss kan du ta emot kortbetalningar från Visa, Mastercard och andra internationell kortnätverk, ta betalt via Swish och Apple Pay samt erbjuda dina kunder att betala med faktura. Vi vet nämligen att mer valfrihet ger nöjdare kunder och fler avslutade affärer.

Vårt mål är att skapa betallösningar som hjälper våra kunder att växa. Därför lägger vi stor vikt vid att vara lyhörda för våra kunders behov och att ha marknadens bästa kundservice, som ger snabb hjälp precis när du behöver den.

Här kan du läsa mer om Worldlines utbud: Worldline Sverige

 

Kontakta våra säljare

Andreas Funevik

Andreas Funevik

Affärsutvecklare


0522-26 19 94
0704-85 79 90
E andreas@utecab.se