SKRIVARE & KOPIATORER

Skriv ut mindre, scanna mer – skrivare & kopiator för ditt behov!

 

Spara tid i hanteringen av dokument, lägg inte tid på onödigt arbete. Vilken är rätt skrivare och kopiator för er verksamhets behov?
Den som gör pappersdokument digitala och sökbara på ett smart, enkelt och säkert sätt? Skapa, hantera och dela all information du behöver – snabbt och effektivt.

Vi tänker att den rätta skrivaren är den som fyller din verksamhets behov som på ett säkert och skalbart sätt kan växa med er verksamhet.
Våra skrivarlösningar för kontoret krypterar automatiskt all data och nätverkskommunikation för att förhindra obehörig åtkomst och stöld och skyddar därmed värdefull information.
Du behöver inte heller oroa dig för att de skulle kunna utnyttjas för obehörig åtkomst till nätverket, då de omedelbart kan blockera åtkomst från obehöriga applikationer och enheter.
Om något problem skulle uppstå kan systemen dessutom återställas på ett säkert sätt genom smart och självläkande teknik.

Skrivar- och scannerlösningar från Sharp

Högkvalitativa dokument utan någon onödig väntetid där allt är enkelt åtkomligt via en stor anpassningsbar pekskärm. Via kontrollpanelen kan du snabbt få en överblick av multifunktionsskrivarens status. Så du kan skapa, hantera och dela all information du behöver – snabbt och effektivt. Sharps kontorslösningar och bekväma anslutningsmöjligheter gör det möjligt att ansluta trådlöst med valfri enhet. En applikationsportal tillhandahåller smarta mjukvaruuppdateringar och appar för molnanslutning så att dina multifunktionsskrivare alltid hålls uppdaterade. Sharps hela utbud av A3/A4-skrivar- och scannerlösningar för färg och svartvitt kan tillgodose alla behov oavsett verksamhet och budget.

Vi erbjuder kompakta och prisvärda basmodeller med smarta produktivitetsfunktioner som passar perfekt för små och medelstora företag. I mer krävande miljöer och i större företag kan våra kraftfulla multifunktionsskrivare och effektiva mjukvarulösningar förenkla hela teamets informationshantering med lättåtkomlig utskrift, kopiering och scanning, oavsett var de befinner sig.

För att se ett sortiment av skrivare från Sharp klicka här

Kontakta våra säljare

Andreas Funevik

Andreas Funevik

Affärsutvecklare


0522-26 19 94
E andreas@utecab.se

Christoffer Sandefalk

Christoffer Sandefalk

Affärsutvecklare


0522-26 19 95
E christoffer@utecab.se

Mathias Lindell

Mathias Lindell

Affärsutvecklare


0522-26 19 90
0708-75 33 33
E mathias@utecab.se