SKÄRM- OCH MÖTESLÖSNINGAR

Stimulera ett aktivt deltagande på nästa hybridmöte med digitala och interaktiva skärmar – smart, enkelt och säkert!

Varje dag sker en mängd olika typer av möten där alla är unika och har olika förutsättningar, syfte och deltagare. Hybridmöten, kan vara extra svåra. Vi på Utec är experter på enkla och säkra videmöten. Med vår hjälp får du rätt teknik och kan förbereda lyckade möten utan teknikstrul.

Möten på plats eller hybrid?

Hos oss finns skärmlösningar för veckans alla möten oavsett om de är hybridmöten eller på plats. Våra interaktiva visningslösningar har utformats med tanke på skolor och institutioner för högre utbildning, såväl som för kontorsmiljöer i företag – alla platser där en lättanvänd, kraftfull och kostnadseffektiv lösning behövs. I kurslokalen eller föreläsningssalen kan våra lösningar göra lektionerna mer engagerande, och i kontorets sammanträdesrum är BIG PAD en perfekt kommunikationsplattform för att släppa loss kreativiteten, stimulera lagarbetet och inspirera till kloka beslut.

Med våra interaktiva skärmar som har en äkta ”papper och penna-känsla” höjs mötesupplevelsen – skissa och skriv direkt på skärmen. Vi hjälper er att välja rätt skärm som är anpassad till rummets storlek och ändamål. Med vårt mötesrumspaket som innehåller både mikrofon som tar upp ljudet från alla mötesdeltagare oavsett var de befinner sig i rummet och lämplig högtalare och kameror så höjer ni snart era mötesupplevelser.

Saknar du tekniken och verktygen som gör det enkelt att samarbeta och dela information?

Vår kunskap och erfarenhet av arbete med videomöten gör att vi nu har en lösning för alla. Det oberoende av var deltagarna i möten håller till någonstans. Hybridmöte, när några av mötesdeltagarna är i samma rum samtidigt som andra deltar på distans har blivit allt vanligare. Förmodligen kommer det att fortsätta så. Vi vet att hybridmöten inte är helt okomplicerade men vi har de bästa av lösningar för ett väl fungerande och säkert hybridmöte. Oavsett om ni har ett samlat möte på arbetsplatsen eller ett hybridmöte med både fysiska och digitala deltagare så har vi en lösning för din verksamhet.

Mac eller PC?

Våra möteslösningar är plattformsoberoende. Du kan använda olika programvaror som Skype for Business, Microsoft Teams eller det ni använder idag. Det spelar ingen roll vilken dator eller operativsystem – anslut trådlöst eller med USB-C och du får ström, nätverk samt ljud och bild i en sladd. Våra lösningar fungerar självklart med de vanligaste videomötesplattformarna som StarLeaf, Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Skype for Business eller det ni använder idag.

Kontakta våra säljare

Andreas Funevik

Andreas Funevik

Affärsutvecklare


0522-26 19 94
E andreas@utecab.se

Christoffer Sandefalk

Christoffer Sandefalk

Affärsutvecklare


0522-26 19 95
E christoffer@utecab.se

Mathias Lindell

Mathias Lindell

Affärsutvecklare


0522-26 19 90
0708-75 33 33
E mathias@utecab.se